Locatie

Omgeving

Heeren van Maerlant ligt op een karakteristieke plek in Brielle Vesting. Hier woont u heerlijk rustig en geniet u elke dag van een prachtig uitzicht op de groene stadswal en de eeuwenoude Sint-Catharijnekerk. Vanaf de Burgemeester H. van Sleenstraat loopt u zo het centrum in met winkels, horeca en zorgvoorzieningen. In Brielle zijn meerdere basisscholen, 3 scholen voor het voortgezet onderwijs en 2 mbo-scholen. Voor hoger onderwijs of ziekenhuiszorg kunt u terecht in Spijkenisse of Rotterdam.

Route

In het dorp stoppen diverse bussen die u naar de naastgelegen dorpen en grote steden brengen. Met de auto bent u via de N218 en N15 zo op de
A15 die weer aansluit op de A4, A16 en A20. In een kwartiertje bent u in Spijkenisse en Rotterdam is slechts een half uur rijden. Kan het nog idealer? We laten het oordeel aan u. Maar bijzonder is het wel dat u ‘nieuw’ kunt wonen op een plek met zo’n rijke historie.

Routeplanner

Plan je route naar de locatie van het project door een vertrekpunt in te voeren bij “Van”. Klik vervolgens op “Toon route”.

Van:
Naar:
De Heeren van Maerlant, Brielle